top of page

Vill du prova på silversmide?
Kom på en trevlig smyckeskurs hos mig! 

Drömmer du om att skapa dina egna unika silversmycken? Nu har du chansen! På denna kurs får du möjlighet att tillverka ditt egna silversmycke från grunden, baserat på din egen kreativitet eller något du kanske har inspirerats av i min webbutik eller på min Instagram. Under kursen kommer du att lära dig att forma, såga och fila ditt smycke tills du når det önskade resultatet. Det låter väl spännande, eller hur? Denna kurs riktar sig främst till nybörjare eller de som har grundläggande kunskaper i smyckestillverkning. Beroende på komplexiteten och materialåtgången kan du skapa ett eller ibland till och med två smycken.


Alla som har deltagit (över 250 personer) har varit mycket nöjda och haft en trevlig stund tillsammans med vänner, familj eller kollegor. De flesta blir dessutom inspirerade att återvända för att skapa ännu fler fantastiska smycken! Varmt välkommen du med, du kommer inte ångra det!

VILLKOR

  • Jag tar emot grupper på 4-5 personer 

  • Kursen hålls i första hand på helgerna kl 9-12 alt kl 14-17 (Annan dag/tid enligt ö.k) 

  • Pris: 995 kr/ pers inkl. material (till 1-2 smycken, 925 sterling silver, rimlig mängd)

  • Kursen betalas (helst via Swish) 10 dagar innan bokat datum. Återbetalas ej men ni får möjlighet att boka om till annat datum   

  • Kursen hålls på väster i Landskrona i en fullt utrustad smyckesverkstad

  • Barn från 9 år är välkomna att delta i målsmans sällskap

LEDIGA DATUM: 
(fm kl 9-12, em kl 14-17, Du kan boka in 1-4 personer)
 

JANUARI 2024

Söndag 7 januari (fullbokat)

Söndag 14 januari (ledigt: 1 platser på em)

Söndag 21 januari (fullbokat)

Söndag 28 januari (fullbokat)

FEBRUARI 2024

Söndag 4 februari (ledigt: 2 platser på fm)

Söndag 11 februari (fullbokat)

Söndag 18 februari (ledigt: 2 platser på fm)

Söndag 25 februari (ledigt: 4 platser på fm)

 

MARS 2024

Lördag 2 mars (ledigt: 4 platser på fm, em fullbokat)

Söndag 10 mars (ledigt: 4 platser på fm)

Söndag 17 mars (ledigt: 4 platser på fm)

 

För andra datum- skicka en förfrågan.

Obs nya tider läggs in löpande så titta in emellanåt!​​ 

Kopia av Myriam Jabert Jewelry -Presentkort-.jpg
Present.jpg

Du kan använda ovan bilder om du ska ge bort kursen i present :)

Vill du boka?
Hör av dig så hittar vi en dag som passar. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor! Vad som helst! Det går att lösa det mesta :) 
 

Jag tar emot bokningar på:

myriamjabert@gmail.com076 14 24 556

DM på Instagram @myriamjabertjewelry

Myriam Jabert gör silversmycken i landskrona.JPG
Myriam Jabert och hunden scott.JPG

EN ARTIKEL OM MIG FRÅN PEOPLE OF LA

"Myriam.

Med tanke på bilden kan man tro att detta inlägg ska handla om den bedårande hunden Scott, men den som står i rampljuset idag är mångsysslaren Myriam. 

Förutom att studera till social media manager, jobba som modell, vara basist i ett band och lite då och då jobba som inredare är Myriam även smyckesdesigner. En minst sagt företagsam tjej med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Jag är på plats och efter en liten stund öppnar Myriam dörren till sin verkstad. Det är en mysig lokal som väcker intresse och kreativitet med många spännande maskiner uppradade.

Under mitt besök i verkstaden får jag testa på att göra en egen silverring. Medan jag följer instruktionerna och jämför mitt handarbete med hennes berättar Myriam att hon vuxit upp i Frankrike men bott i Landskrona sedan 2005. Hon berättar att hennes pappa är från Libanon och hennes mamma från Landskrona men att de möttes i Frankrike. Vi pratar vidare samtidigt som vi skapar och jag märker att övning ger färdighet.

…som tur är kan jag också få det. Övning alltså.
För Myriam erbjuder nämligen kurser där du tillsammans med vänner och familj får skapa dina egna silversmycken. Det är något jag varmt kan rekommendera. För med Myriams lätthet, både som person och i sitt hantverk gör hon rummet avslappnat. Något som märks då jag pratar på som om vi vore gamla vänner.

Myriam pratar gott om staden och kanske framförallt om människorna här. Hennes kontaktnät gör mig något avundsjuk samtidigt som jag förstår att hon jobbat hårt för att bygga upp det. Beundransvärd, klok, snabbtänkt och lätt är bilden jag får av henne. Genomsnäll passar också in bland alla synonymer.

Tiden går och ringen börjar bli färdig. Förutom ringen och ett trevligt möte får jag med mig en lång lista med namn på människor i staden Myriam beundrar och rekommenderar mig att berättar mer om.

Vill du däremot veta mer om Myriam och hennes kurser, eller kanske bara köpa ett fint smycke? Gå då in på henne profil @myriamjabertjewelry för att läsa mer. Hennes smycken säljs även hos Elsas Hörna för dig som har vägarna förbi samt på Landskrona Museum.

Stort tack för att jag fick komma och hänga med dig och Scott! Ringen, den har jag haft på mig sedan dess och kommer nog aldrig ta av!"


@people.of.la

@emiliacharlin

KONTAKT
E-mail: myriamjabertjewelry@gmail.com
Telefonnummer: 0046 761 42 45 56
Adress: Vävaregatan 10, Landskrona
myriam profilbild.jpg

OM MIG

SOCIALA MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest - Grå Circle
Namnlös design-3.png
bottom of page