top of page

Vill du prova på silversmide?
Kom på smyckeskurs! 

Har du alltid drömt om att göra egna smycken? Nu har du chansen! På denna kurs får du göra ett enklare silversmycke från grunden efter din egna idé eller något du kanske sett i min webshop. Här får du banka, fila och såga tills du uppnått önskat resultat. Hur kul? Kursen passar bäst för nybörjare eller dig som har lite kunskaper redan. Du hinner göra ett till två smycken beroende på svårighetsgraden och materialåtgång. Alla som deltagit har varit jättenöjda och haft en rolig stund med sina vänner/ familj.

 

  • Jag tar endast emot grupper på 3-4 personer

  • Kursen pågår i ca 2,5 h

  • Pris: 995 kr/ pers inkl. material (925 sterling silver)

  • Kursen hålls på väster i Landskrona i en fullt utrustad smyckesverkstad

Vill du boka in en kurs? Hör av dig så hittar vi en dag och tid som passar er! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor! Min mejl är: myriamjabert@gmail.com 

Vad säger dem som varit med?
"Vi är sååå grymt nöjda" - Kentaroo                           "Tack. Det var så kul"- Nette

"Tack. Det var jättekul"- Jonna                                    "Väldigt roligt" - Gi

"Tack som fan. Det var superkul" - Mickaela               "Det var jättekul" - Ingrid

"Tack för all hjälp och en trevlig kväll" - Nonne          "Tack! Det var superkul"- Sandra

Myriam Jabert gör silversmycken i landskrona.JPG
Myriam Jabert och hunden scott.JPG
myriam jabert jewelry prova på silversmide.jpg

 

"Myriam.

Med tanke på bilden kan man tro att detta inlägg
ska handla om den bedårande hunden Scott, men den som står i rampljuset idag är mångsysslaren Myriam. 

Förutom att studera till social media manager, jobba som modell, vara basist i ett band och lite då och då jobba som inredare är Myriam även smyckesdesigner. En minst sagt företagsam tjej med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Jag är på plats och efter en liten stund öppnar Myriam dörren till sin verkstad. Det är en mysig lokal som väcker intresse och kreativitet med många spännande maskiner uppradade.

Under mitt besök i verkstaden får jag testa på att göra en egen silverring. Medan jag följer instruktionerna och jämför mitt handarbete med hennes berättar Myriam att hon vuxit upp i Frankrike men bott i Landskrona sedan 2005. Hon berättar att hennes pappa är från Libanon och hennes mamma från Landskrona men att de möttes i Frankrike. Vi pratar vidare samtidigt som vi skapar och jag märker att övning ger färdighet.

…som tur är kan jag också få det. Övning alltså.
För Myriam erbjuder nämligen kurser där du tillsammans med vänner och familj får skapa dina egna silversmycken. Det är något jag varmt kan rekommendera. För med Myriams lätthet, både
som person och i sitt hantverk gör hon rummet avslappnat. Något som märks då jag pratar på som om vi vore gamla vänner.

Myriam pratar gott om staden och kanske framförallt om människorna här. Hennes kontaktnät gör mig något avundsjuk samtidigt som jag förstår att hon jobbat hårt för att bygga upp det. Beundransvärd, klok, snabbtänkt och lätt är bilden jag får av henne. Genomsnäll passar också in bland alla synonymer.

Tiden går och ringen börjar bli färdig. Förutom ringen och ett trevligt möte får jag med mig en lång lista med namn på människor i staden Myriam beundrar och rekommenderar mig att berättar mer om.

Vill du däremot veta mer om Myriam och hennes kurser, eller kanske bara köpa ett fint smycke? Gå då in på henne profil @myriamjabertjewelry för att läsa mer. Hennes smycken säljs även hos @elsashorna_landskrona för dig som har vägarna förbi.

Stort tack för att jag fick komma och hänga med dig och Scott! Ringen, den har jag haft på mig sedan dess och kommer nog aldrig ta av!"


@people.of.la

@emiliacharlin

KONTAKT
E-mail: myriamjabertjewelry@gmail.com
Telefonnummer: 0046 761 42 45 56
Adress: Vävaregatan 10, Landskrona
myriam profilbild.jpg

OM MIG

SOCIALA MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest - Grå Circle
Namnlös design-3.png
bottom of page