top of page

OM MIG

Skärmavbild 2022-03-09 kl. 09.50.13.png

Hej! Välkommen till min hemsida, roligt att du vill veta mer om mitt företag. Jag heter Myriam, är 31 år och bor i Landskrona i nordvästra Skåne. 

Jag har studerat modevetenskap vid Lunds Universitet och tog min kandidatexamen sommaren 2015. I januari 2015 startade jag Myriam Jabert Jewelry & Design som jag driver som enskild firma. Just nu studerar jag även till Social Media Manager och kommer ta examen i januari 2023.

 

Hantverket lärde jag mig på en kurs men mestadels genom att tillverka smycke efter smycke som från början inte alltid höll ihop eller var tillräckligt bra gjorda i mina ögon. Det var dock en stor grej för mig att se hur en idé i mitt huvud blev till ett färdigt silversmycke och jag blev genast förälskad i smycketillverkning. Nu, ett par år senare ser jag tydligt att jag har utvecklats väldigt mycket. Många av er därute bär mina smycken och jag blir lika stolt varje gång jag känner igen något som jag gjort. 

Att vara egenföretagare kan vara tufft och utmanade ibland men aldrig har jag lärt mig så mycket av livet som jag gjort dessa sista år. Jag är tacksam för allt och jag hoppas få fortsätta många år framöver! Tack till alla er därute som värdesätter hantverk och design och stödjer småföretagare :)

Vill du läsa mer om mig och mina andra projekt kan du klicka HÄR!

Fästpunkt 1

KONTAKT

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest - Grå Circle

VILLKOR

Frakt & leverans 

Varje beställning skickas så fort smycket är tillverkat, oftast inom 7-10 dagar eller enligt överenskommelse. Alla ordrar skickas som vanligt brev med PostNord, fri frakt! Den beräknade leveranstiden är 3-5 arbetsdagar (efter tillverkning). 

 

Vill du få ditt paket skickat rekommenderat kostar det 70 SEK, då kommer det med säkerhet dagen efter och paketet kan spåras. Skicka ett mejl innan du beställer isåfall!

Säker betalning & betalningsmetoder

Denna webshop är skapad hos WIX. Din information skyddas av en 256-bitars SSL-kryptering för säker betalning. 
 

Kortbetalning:
Följande betalningsmedel accepteras: 
Visa, MasterCard och American Express.

 

Övriga betalningsmöjligheter:
Swishbetalning till 0761424556, kvitto mejlas.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från den
dagen du mottagit ditt paket. Vänligen mejla myriamjabertjewelry@gmail.com så fort som möjligt om du ångrat ditt köp. Du står själv stå för returfrakten.
 
OBS!!! Egendesignade smycken och smycken med personliga texter kan INTE lämnas tillbaka!
 
Egendesignade smycken
Notera att egendesignade smycken och smycken med personliga texter kan, som du förstår, inte lämnas tillbaka! Var därför noga med storlekar INNAN du lägger din beställning. Om du beställt fel storlek på exempelvis en ring så är det nästan lika mycket jobb att ändra den som att göra en ny! Var därför noga med att mäta innan du beställer för att undvika att behöva betala en ny ring/ alt betala för eventuella justeringar! 
 
Hör gärna av dig om du har några funderingar så hjälper jag dig gärna! :)

Kontakt info
MYRIAM JABERT JEWELRY

myriamjabertjewelry@gmail.com
0046761424556
Vävaregatan 10, 261 37 Landskrona

Fästpunkt 2
KONTAKT
E-mail: myriamjabertjewelry@gmail.com
Telefonnummer: 0046 761 42 45 56
Adress: Vävaregatan 10, Landskrona
myriam profilbild.jpg

OM MIG

SOCIALA MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest - Grå Circle
Namnlös design-3.png
bottom of page