OM MIG

Skärmavbild 2020-01-13 kl. 13.44.18.png

Hej! Välkommen till min hemsida, roligt att du vill veta mer om mitt företag. Jag heter Myriam, är 30 år och bor i Landskrona i södra Skåne. 

Jag har studerat modevetenskap vid Lunds Universitet och tog min kandidatexamen sommaren 2015. I januari 2015 startade jag Myriam Jabert Jewelry & Design som jag driver som enskild firma.

 

Hantverket lärde jag mig på en kurs men mestadels genom att tillverka smycke efter smycke som från början inte alltid höll ihop eller var tillräckligt bra gjorda i mina ögon. Det var dock en stor grej för mig att se hur en idé i mitt huvud blev till ett färdigt silversmycke och jag blev genast förälskad i smycketillverkning. Nu, ett par år senare ser jag tydligt att jag har utvecklats väldigt mycket. Många av er därute bär mina smycken och jag blir lika stolt varje gång jag känner igen något som jag gjort. 

Jag minns inte exakt när det skedde men vid något tillfälle bestämde jag mig för att ge mig in i ännu en bransch genom att börja med inredning. En nära vän till mig pushade mig att rita för ett par år sedan vilket jag bestämt tyckte att jag inte kunde. Men det blev en serie roliga figurer som jag lät ligga ett par år innan jag bestämde mig för att visa dem för världen. Inte visste jag då att dem skulle bli så populära! Kollektionen heter "Under the same stars", döpt efter en av min väns finaste låtar. Kollektionen fokuserar, på ett lekfullt och naivistiskt sätt, på mångfalden hos människor. I slutändan är vi alla just det- människor! Oavsett hur vi ser ut eller var vi kommer ifrån.  

Att vara egenföretagare kan vara tufft och utmanade ibland men aldrig har jag lärt mig så mycket av livet som jag gjort dessa sista år. Jag är tacksam för allt och jag hoppas få fortsätta många år framöver! Tack till alla er därute som värdesätter hantverk och design och stödjer småföretagare :)

KONTAKT

VILLKOR

Frakt & leverans 

Varje beställning skickas så fort smycket är tillverkat, oftast inom 7-10 dagar eller enligt överens-kommelse. Alla ordrar skickas som vanligt brev med PostNord och frakten kostar 19 SEK. Den beräknade leveranstiden är 3-5 arbetsdagar (efter tillverkning). 

 

Vill du få ditt paket skickat rekommenderat kostar det 70 SEK, då kommer det med säkerhet dagen efter och paketet kan spåras. Skicka ett mejl innan du beställer isåfall!

Säker betalning & betalningsmetoder

Denna webshop är skapad hos WIX. Din information skyddas av en 256-bitars SSL-kryptering för säker betalning. 
 

Kortbetalning:
Följande betalningsmedel accepteras: 
Visa, MasterCard och American Express.

 

Övriga betalningsmöjligheter:
Swishbetalning till 0761424556

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från den dagen du mottagit ditt paket. Vänligen mejla myriamjabertjewelry@gmail.com så fort som möjligt om du ångrat ditt köp. Du står själv stå för returfrakten.
 
OBS!!! Egendesignade smycken och smycken med personliga texter kan INTE lämnas tillbaka!
 
Egendesignade smycken
Notera att egendesignade smycken och smycken med personliga texter kan, som du förstår, inte lämnas tillbaka! Var därför noga med storlekar INNAN du lägger din beställning. Om du beställt fel storlek på exempelvis en ring så är det nästan lika mycket jobb att ändra den som att göra en ny! Var därför noga med att mäta innan du beställer för att undvika att behöva betala en ny ring/ alt betala för eventuella justeringar! 
 
Hör gärna av dig om du har några funderingar så hjälper jag dig gärna! :)

Kontakt info
MYRIAM JABERT JEWELRY

E-mail: myriamjabertjewelry@gmail.com
Telefonnummer: 0046761424556
Adress: Vävaregatan 10, 26137 Landskrona

Instagram @myriamjabertjewelry